ENTREVISTA
GERARD FARRÉS

GERARD FARRES

  • Què destacaries del teu pas pel Dakar?

A part de la competició en sí, és la meva feina i lluito per donar el màxim superant totes les adversitats en una de les carreres més dures del món. Destacaria el fet de conèixer diferents cultures del món, els seus paisatges, la seva gent,… L’Àfrica em va canviar la vida com a persona, hi vaig anar en el meu primer Dakar i vaig veure que el món en el que vivim és un món irreal, ple d’hipocresia, on s’han perdut els valors essencials.

  • Quins són els teus objectius per a la propera edició?

Millorar la 8ena posició de l’any passat i intentar estar entre els 5 primers de la classificació.

  • Ser pilot és tan dur com sembla?

Comporta uns sacrificis molt grans. Has de ser metòdic, tenir rutines i marcar objectius diàriament que et motivin dia rere dia. Sessions de gimnàs, de psicòleg, de moto i, sobretot, molta il·lusió, passió i ganes de treballar com si fos el primer dia. El dia que perdi aquestes ganes boges plegaré.

  • Com et prepares física i mentalment per dur a terme aquestes carreres tan extremes?

Em preparo a Sportwin amb el preparador físic Martí Noguera, ell organitza els meus entrenaments. La nutrició va a càrrec d’en Toni Solà i, el meu psicòleg és en Pep Font del CAR Sant Cugat. Aquesta són la meva gent en el dia a dia. Cada dia dedico de 4 a 10h depenent del treball a realitzar.

  • Quin ha estat el millor moment de la teva carrera?

Ara. Sempre estem en constant evolució i actualment estem en el millor moment tot i que vinc de passar una pneumònia (3 mesos parat) i m’ha restat molt, però ho recuperarem!
M’agradaria córrer a EEUU a la Baixa Califòrnia; la Romànics (carrera extrema) i; algun Ironman, doncs em motiven els grans reptes.

QUADRE GFUs agraeixo la oportunitat de donar-me a conèixer una mica més. Una forta abraçada. Salut i Gas!