Com mantenir estable el sucre sanguini

El llevat de crom orgànic es reconeix com una eina vàlida per mantenir estables els nivells de sucre sanguini, quelcom especialment útil en persones que segueixen una dieta per aprimar-se.

Els metges recorden la importància de mantenir nivells estables de sucre en sang. Així, serem capaços d’evitar sobtades ànsies de menjar dol-ços, que apareixen quan fluctuen aquestes xifres.
També és essencial assenyalar que les persones que segueixen una dieta per aprimar-se haurien de mantenir el sucre sanguini controlat: els ajudarà a mantenir-se lluny dels dolços o menjar a deshores.
Una forma fiable i pràctica d’ajudar a l’organisme a mantenir nivells normals de sucre és mitjançant la presa d’un complement de llevat de crom orgànic.

Únicament  orgànic
Encara que l’oligoelement crom sigui el seu ingredient actiu, no tots els preparats de crom ajusten els nivells de sucre sanguini en l’organisme. L’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), l’entitat oficial que controla els postulats de salut que es poden emprar de forma legal respecte els complements alimentaris, ha estudiat les recerques disponibles i ha descobert que únicament el ChromoPrecise té la capacitat de mantenir estables els nivells de sucre sanguini.

10 vegades de millor absorció
Altres fonts de crom que s’empren en els complements, com per exemple, el clorur de crom i el picolinat de crom, no compten amb aquesta aprovació. Segons l’EFSA, el ChromoPrecise s’absorbeix fins a 10 vegades millor que les altres, cosa que augmenta la seva eficàcia respecte la resta. A més ha demostrat, amb documents científics contrastats, la seva seguretat i efectivitat en éssers humans.

Producte danès
El ChromoPrecise és l’única font de crom de la UE que  legalment pot postular la capacitat de contribuir al manteniment de nivells estables de sucre sanguini. Pharma Nord, el productor danès del llevat de crom, ha invertit molts anys en desenvolupar i refinar aquesta exclusiva font de crom utilitzada en diversos estudis clínics publicats.

ok