Una drecera natural a un cor més fort

La pastilla energètica que li ajudarà a viure més temps

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Per primera vegada un complement energètic ha
pogut documentar el seu paper com a reforç cardíac i com a element clau de la longevitat.
Moltes persones prenen diversos complements energètics, com, per exemple, ginseng per incrementar els seus nivells d’energia i lluitar contra la fatiga.
No obstant això, amb coenzim Q10 s’obté molt més. Aquest compost semblat a les vitamines no només augmenta el metabolisme energètic de totes les cèl·lules del cos, sinó que també proporciona un reforç substancial al múscul cardíac, permetent que el seu rendiment sigui significativament millor.

Una mortalitat un 43 % inferior

Segons un recent estudi doblement cec i controlat per placebo denominat Q-Symbio, en el qual a un important grup de pacients amb insuficiència cardíaca crònica se li va donar o bé, un complement diari de coenzim Q10, o bé càpsules placebo juntament amb els seus medicaments cardíacs estàndards, en el grup que prenia Q10, el risc de morir per insuficiència cardíaca es va reduir en un 43 %. A més, els cors rendien substancialment millor gràcies al tractament amb Q10. Fins ara cap medicament cardíac sintètic ha estat capaç d’igualar-ho. Aquest descobriment va ser publicat en la prestigiosa revista Journal of the American College of Cardiology (JAAC).

PREVENCIÓ EFICAÇ

Encara que generalment les dones desenvolupen cardiopatia més tard que els homes, al final aproximadament un 25 % d’elles cauen víctimes d’aquesta malaltia.

Quan es tracta de prevenir la cardiopatia hi ha factors molts diferents que entren en joc. Menjar una dieta sana i dur a terme exercici regularment, tenen molta importància, però el problema és que en envellir no es tenen els mateixos nivells d’energia que quan s’era més jove.
No obstant això, amb un complement de coenzim Q10 mata dos pardals d’un tret: Incrementa els seus nivells d’energia i alhora enforteix el seu cor.Recolzat per un estudi suec
En un estudi suec publicat recentment denominat KiSel-10, els científics van veure resultats similars amb una combinació de Q10 i seleni, un oligoelement que treballa en sinergia amb el Q10 en el cos humà. El risc de morir per cardiopatia de les persones que van rebre el tractament actiu era un 54 % més baix i també va millorar el rendiment del múscul cardíac, així com la qualitat de vida dels pacients. El preparat de Q10 empleat en aquest estudi era exactament el mateix que es va fer servir en l’estudi Q-Symbio.
Al mercat hi ha molts preparats de Q10 i la qualitat varia molt d’un producte a un altre.
El complement de Q10 que es va fer servir en l’estudi Q-Symbio va ser fabricat mitjançant una tècnica exclusiva que assegura l’absorció completa de l’ingredient actiu en el cos. Amb més de 100 estudis publicats que documenten la seva biodisponibilitat, qualitat i seguretat, aquest complement és la marca millor documentada del mercat i l’elecció preferida entre els investigadors de tot el món que duen a terme estudis amb el Q10. De fet, aquest complement de Q10 ha estat seleccionat com la referència científica oficial per l’Associació Internacional del Coenzim Q10 (ICQA, per les seves sigles en anglès), que és l’organització que coordina totes les recerques de Q10 en l’àmbit internacional.
Per més informació: www.q-symbio.com