Entrenament de 20 minuts per millorar la teva salut

Galeria

Pablo Muñoz – Entrenador personal
www.loutrainers.com // http://www.naturfit.net/

Tots sabem la importància que té la pràctica d’activitat física per mantenir un bon estat de salut o millorar la nostra qualitat de vida. La manera més segura de fer-ho seria amb la supervisió d’un entrenador personal, però si no fos possible, a continuació presentem unes pautes perquè puguis entrenar pel teu compte, a l’aire lliure i sense més material que roba i calçat adequats.

És un circuit d’entrenament global on treballarem tant la força com la capacitat cardiovascular.

Farem 4 vegades els 5 exercicis explicats a continuació en el mateix ordre que estan exposats:
   1- Rocket: Pujar i baixar el banc amb una cama, canviant de cama cada vegada (30 segons).

 

 

   2- Flexions de braços. Podem fer-les en un banc o al terra si es busca més intensitat (30 segons).

 

 

   3- Squat: Flexionar genolls i maluc, tirant el cul enrere, fins a 90º si es pot. Els principiants poden utilitzar un banc i anar seient i aixecant-se. (45 segons).

 

 

   4- Plantxa lateral: Recolzat amb els peus i l’avantbraç al terra, mantenir el cos en posició recta. Si no es pot aguantar, fer-ho amb els genolls flexionats per alliberar-se d’una mica de pes. (30 segons).

 

 

   5- Carrera contínua:(2 minuts).

 

 

Tant és el nivell que tinguis. Aquesta rutina es pot fer en qualsevol cas. Del que es tracta és de fer els exercicis en l’ordre que hem explicat durant el temps indicat, fent el màxim número de repeticions. N’hi haurà que en faran més i d’altres que menys, del que es tracta és de no parar en cap moment, i per tant, fer els 5 exercicis tots seguits seguint l’ordre.
Per acabar, no oblideu invertir 5/10min en fer els estiraments. És important fer-ho per estirar i relaxar de nou les fibres musculars que s’han treballat perquè la recuperació sigui òptima.