Restaurant Fonda Sala

Ja podem començar a guardar la roba d’hivern que se’ns acosta la primavera i com molt bé diu la dita… la sang altera. Els arbres comencen a florir i la gent ja una mica gran, com jo, comencen a arreglar les seves hortes per fer el planter de cara les temporades de primavera i estiu. Si una cosa m’agrada d’aquest ofici és que cada època de l’any ens ofereix els seus propis fruits, fet que ens permet cuinar i alimentar-nos amb el propi de cada estació. És ara quan comencem amb les faves: les més tendres les aprofitarem per fer amb amanides i les restants estofades. D’altra banda, prop de Sant Josep, els boscos ens oferiran les primeres múrgoles que, a la crema o amb truita d’alls tendres són per llepar-se els dits. I tot seguit els moixernons i les corretjoles. En arribar Setmana Santa, podrem preparar un bon xai o cabrit al forn. I per postres, les mones de Pasqua. Ep! Sense oblidar-nos de la crema catalana de Sant Josep.
I de moment m’acomiado, esperant ja l’estiu per recomanar-vos nous plats, que el temps passa volant!

Fins llavors… bon profit!!!
Toni Sala