Crema pells sensibles uv

Marta Molina – farmacèutica

DESCRIPCIÓ
Crema indicada per a pells delicades amb tendència a posar-se vermelles. Protegeix la pell dels agents externs com el fred, el vent i el sol, mentre que també ajuda a millorar la microcirculació. Reforça els capil·lars de la pell. Afavoreix l’equilibri hidrolipídic, ideal per les pells sensibles, seques, molt seques o cuperòsiques. L’emulsió s’absorbeix sobre l’epidermis formant una pel·lícula fina i lleugera que la protegeix de les variacions estacionals del temps i assegura les condicions bàsiques de protecció, hidratació i benestar, reduint la sensació de picor i l’enrogiment.
APLICACIÓ
Aplicar al matí i a la nit, després de la neteja facial, sobre la cara, coll i escot, escampant el producte mitjançant un suau massatge fins a la seva total absorció.

INGREDIENTS ACTIUS
Extracte de regalèssia: s’utilitza per la seva acció com a antiinflamatori local en eritemes solars i inflamacions cutànies, té un poder antioxidant i efecte calmant.
Vitamina E: activitat antioxidant i antirradicals lliures. Millora les arrugues i la sequedat. Té un efecte protector pel manteniment de les fibres elàstiques de la pell. Reforça els mecanismes naturals de defensa. Constitueix un factor de prevenció davant els símptomes de l’envelliment cutani. Posseeix propietats humectants. Disminueix la intensitat i duració de certes reaccions cutànies.
Olis naturals: selecció d’olis naturals (soja, macadàmia, rosa canina, mantega de karité, coco,…) amb propietats emol·lients i protectores. Combaten la sequedat cutània, suavitzen i alleugen l’enrogiment cutani.
Àcid hialurònic: posseeix la capacitat de retenir l’aigua en un percentatge equivalent a mil vegades el seu pes. És per això que s’utilitza per hidratar l’epidermis ja que reconstrueix les fibres que sostenen els teixits de la pell. Prevenen les arrugues i ajuden a retenir l’aigua.
Filtres solars: substàncies que protegeixen la pell davant les radiacions ultraviolades, dificultant-ne els efectes adversos.

INDICACIONS
Tot tipus de pells i molt especialment les pells sensibles, seques, molt seques, cuperòsiques i les que estan més exposades als agents externs més durs.