Xampú anticaspa grassa

Marta Molina – farmacèutica

Ideal per al cabell amb caspa i greixós. Prevé i elimina qualsevol tipus de caspa, alleujant-ne les picors i regulant-ne la producció de sèu. Tant el greix com la caspa són dos dels problemes capil·lars més temuts, no perquè siguin especialment greus, sinó per l’estat en què deixen el cabell: llis, oliós, endurit, sense cos ni brillantor… d’aquí la seva formulació exclusiva per evitar dos problemes tenint en compte que ambdós estan relacionats en el seu l’origen.
La premissa fonamental és mantenir el cabell el més net possible sense tenir en compte la falsa creença que si aquest tipus de cabells es renten en excés, tant la producció de greix com la descamació és més gran.

Ingredients actius
Extracte d’ortiga: compta amb propietats activadores de la circulació i tonifica l’estructura capil·lar. Posseeix un efecte regenerador del cuir cabellut i de la capacitat per combatre la caspa, seborrea i altres alteracions relacionades amb la caiguda del cabell. Per aquest motiu pot ajudar a prevenir o retardar l’aparició de la calvície.

Extracte de romaní: conté saponòsids i glucòsids. S’utilitza per les seves propietats tòniques i estimulants. Posseeix propietats cicatritzants i antisèptiques. Activa la circulació superficial i desinfecta.

Agent condicionador: facilita el pentinat a la vegada que proporciona al cabell la suavitat i la força necessàries per aconseguir un aspecte sa i saludable.