XAMPÚ ANTI-CAIGUDA

Marta Molina – farmacèutica

És una solució eficaç contra la caiguda del cabell gràcies a la sinergia dels ingredients actius que conté. Ajuda a frenar la caiguda del cabell i a estimular-ne el seu creixement, alhora que n’intensifica la brillantor respectant el pH natural de la pell i del cuir cabellut. També ajuda a reparar i hidratar intensament proporcionant un volum major. Ideal per a cabells fràgils i propensos a la caiguda. Actua millorant l’activitat del bulb capil·lar reforçant i afavorint-ne el creixement.

Ingredients actius:
Extracte de quina: la quina és un arbre que prové d’Amèrica del Sud, l’escorça de la qual conté quinina; un extracte amb propietats fortificants, d’aquí que s’utilitzi contra la caiguda del cabell. Estimula el bulb pilós, enfortint el creixement capil·lar. Astringent, antisèptic i seborregulador.
Biotina:  vitamina H. Els símptomes més notables de la manca de biotina es manifesten amb alopècia i problemes de dermatitis, especialment dermatitis seborreica. La biotina s’utilitza en tractaments tòpics per millorar la salut del cabell, del cuir cabellut i de la pell en general.
Agent condicionador: facilita el pentinat, a la vegada que proporciona al cabell la suavitat i la força necessàries per aconseguir un aspecte sa i saludable.