CREMA ELIT.DERM PLUS

Marta Molina – farmacèutica

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Cura diària de la pell madura. És una crema rica que tonifica i remodela el perfil del rostre. Garanteix els efectes d’una pell il•luminada. Reestructura la matriu del col•lagen i redensifica els teixits. Té molt bona absorció i una llarga duració. Antiarrugues amb hidrolitzat de perla, que regenera i accelera el metabolisme cutani. Tonifica i rejoveneix. Disminueix taques i vermellors. Conté matrixyl, que és un pèptid que potencia l’activitat antiarrugues, repara, redueix la rugositat cutània i redueix el volum d’arrugues.

Matrixyl: Pèptid de potent activitat antiarrugues, té una bona penetració i tolerància cutània que afavoreix la regeneració natural de la pell. Amb un efecte reparador, disminueix la rugositat cutània i el volum de les arrugues. Ajuda a potenciar un aspecte cutani jove i suau.
Extracte de cèl•lules mare: Reparadores, restauradores i antioxidants.
Extracte de soja: Amb propietats hidratants, regeneradores, protectores i suavitzants. Ric en isoflavones.
Àcid hialurònic: Hidratant.
Vitamina E: Antioxidant antiradicalari.
Oli d’argània: Amb més d’un 80% d’àcids grassos essencials, conté també una elevada quantitat de tocoferol (vitamina E). Amb les propietats nutritives i antioxidants combat l’envelliment de la pell, millora la seva renovació, estova i disminueix la sequedat i en restaura l’equilibri.
Mantega de karité: emol•lient, protectora i reparadora.

SENSE PARABENS
PERFUM SENSE ALERGÒGENS

INDICACIÓ

Aplicar al matí i a la nit després de la neteja de la cara i el coll.
Excel•lent base per al maquillatge.
Hidratació i nutrició per a pells madures o fotoenvellides.