SÈRUM ELIT.DERM

Marta Molina – farmacèutica

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Sèrum lleuger especialment formulat com a tractament específic per a reduir els signes de l’envelliment cutani associats a la reducció de les proteïnes responsables de l’elasticitat de la pell. Aporta molta hidratació, elasticitat, flexibilitat i fermesa a la pell.

Sèrum amb efecte intensiu antiedat, amb propietats reafirmants, reparadores i redensificants. Les cèl•lules mare protegeixen i reforcen la unió dermoepidèrmica, regulen la queratogènesis i reforcen la matriu extracel•lular, amb al qual s’aconsegueix un efecte reestructurant a la pell. És ric en silici amb funcions antirradicalaries, antiglicació, estimulador del metabolisme cutani i de la protecció del col•lagen.

Ingredients actius
Extracte de cèl•lules mare: Una cèl•lula mare és una cèl•lula que té la capacitat d’autorenovarse mitjançant divisions (mitòtiques) o bé de continuar la vida de diferenciació per la que ha estat programada, per això pot produir un o més teixits madurs, funcionals i plenament diferenciats en funció del seu grau de multipotencialitat.
La majoria dels teixits d’un individu adult posseeixen una població específica pròpia de cèl•lules mare disperses a la seva capa més profunda. Els estímuls que ajuden a mantenir les característiques i a incrementar la vida mitjana de les cèl•lules epidèrmiques suposen un efecte rejovenidor a la pell.
Concentrat de cèl•lules mare presentades en forma encapsulada mitjançant una bicapa de lípids. Tenen la mateixa estructura que els que presenta la capa superior de l’epidermis, fet que n’afavoreix una ràpida penetració i una alliberació prolongada.
Algisium: Ric en silici, antiradicals lliures, antienvelliment, estimulador del metabolisme cutani, estimulador de la producció de col•lagen, antiarrugues, hidratant, suavitzant, reafirmant i protector. Millora l’elasticitat.
Àcid hialurònic: Hidratant.
Fucogel: És un polisacàrid de fermentació bacteriana (blat i soja), ric en àcids galacturònic, L-fucosa i D-galactosa, amb un alt poder hidratant i filmogen, que assegura la hidratació òptima de la pell, el que permet preservar les seves propietats intrínseques.
Syn coll: Aplana les arrugues. Actua a la dermis, enforteix el teixit conjuntiu i evita la seva ruptura.
SENSE PARABENS
PERFUM SENSE ALERGÒGENS

INDICACIÓ
Aplicar preferentment a la nit després de la neteja i abans del cosmètic habitual.
Aplicar una petita quantitat de producte a la cara i escot i realitzar un suau massatge amb les puntes dels dits fins a la seva completa absorció.
Ideal per a tot tipus de pells i persones que busquin renovacions naturals.