SÈRUM LÍFTING

Marta Molina – farmacèutica

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE
Gel fluid que allisa, corregeix, redueix i disminueix les arrugues més marcades.
Gel tensor de textura lleugera que minimitza instantàniament tot tipus d’arrugues (cronològiques, solars,…) i marques d’expressió a la cara, coll i escot. Proporciona un efecte tensor immediat i en tres dimensions sobre la pell. En millora el seu aspecte, rejovenint-lo de forma ràpida. Proporciona una millora del microrelleu i una suavitat extrema a la superfície de la pell. Garanteix un doble efecte: instantani i reparador a llarg termini. Amb un sol producte i un sol gest, la pell es presenta més fina, llisa i tensa.

INGREDIENTS ACTIUS
Tensine: tensor d’origen vegetal, extret de les proteïnes de la llavor del blat, forma una pel•lícula altament cohesiva, elàstica, forta i sòlida, capaç de reduir el número i la profunditat de les arrugues, fent que la pell estigui més radiant i fresca. Produeix un efecte lífting immediat.
Raffermine: complex extret de la soja vegetal, ric en glicoproteïnes i polisacàrids. Estimula els fibroblasts per retenir i organitzar les fibres de col•lagen responsables de la força de la pell. Conté també un antielàstic, que protegeix l’elastina davant el relaxament, ralentizant així el procés de la flàccides de la pell.
Sense perfum.

INDICACIONS
Tot tipus de pells, especialment indicat per les més madures.
Aplicar-la després de la neteja a la cara i el coll. Es recomana esperar cinc minuts abans d’utilitzar un altre producte. És una excel•lent base de maquillatge.