CREMA MULTIVITAMINADA

Marta Molina – farmacèutica

DESCRIPCIÓ DEL PRODUCTE

Emulsió que aporta els elements idonis per al manteniment de la pell en les seves condicions òptimes de lubricació, suavitat i benestar. Exerceix un efecte recuperador i de manteniment de l’emulsió epicutània natural. Nodreix generosament la pell assegurant-ne la seva flexibilitat i suavitat.
És una emulsió altament nutritiva i revitalitzant que gràcies a la seva aportació equilibrada de vitamines reforça els teixits i els defensa dels signes d’envelliment causats per el pas del temps. Es recupera l’elasticitat natural de la pel, mantenint-la suau i plena de vida.
Ingredients actius: vitamines B, C i E: l’associació d’aquestes tres vitamines potencia la regeneració natural de les cèl•lules epitelials i millora la capacitat de retenció de l’aigua en la superfície epicutànea, minimitzant-ne les arrugues existents, redueix els signes de cansament i les taques, renovant i uniformant els relleus cutanis i recupera els danys que ha patit el teixit cutani com la pèrdua d’elasticitat i funcionalitat.
Mantega de karité: extracte natural de la nou de karité, que té propietats emol•lients i protectores. Combat la sequedat cutània, suavitza i redueix l’enrogiment cutani.
Derivats de l’avena: actius rics en proteïnes, vitamines i minerals, aporten propietats suavitzants, nutritives i hidratants que resulten ideals per a tot tipus de pells.
Fucogel: polisacàrid obtingut per fermentació bacteriana (blat de moro i soja) ric en àcids galacturònics, L-fucosa i D-galactosa, amb alt poder hidratant i filmogen, que assegura la hidratació òptima de la pell, el qual li permet preservar les seves propietats intrínseques. Gràcies al seu alt contingut de fucosa (sucre que participa en fenòmens de la comunicació cel•lular) ajuda a calmar la propagació de reaccions inflamatòries i al•lèrgiques; per això es pot considerar una substància activa amb un efecte modulador, atenuant-ne la resposta al•lèrgica. Fucogel proporciona a la pell un efecte hidratant immediat, formant una pel•lícula protectora capaç de retenir l’aigua, aportant a la pell confort i suavitat i un efecte hidratant i retardant degut a la pròpia degradació in situ dels polisacàrids. La pell queda suau i sedosa.
Filtres solars: substància que protegeix de les radiacions ultraviolades, dificultant-ne els seus efectes adversos.
Sense parbens.

INDICACIONS
Tractaments cutanis indicats per a pells deshidratades i fatigades.
Aplicar-la a matí i a la nit mitjançant un suau massatge sobre la cara i el coll, incidint en les zones més deshidratades, després de la neteja i la tonificació del cutis, fins a la seva total absorció.