CREMA DE MANS I STICK LABIAL UV

Marta Molina – farmacèutica

CREMA DE MANS
Crema protectora lleugera que aporta substàncies nutritives actuant eficaçment sobre les mans rugoses, deshidratades i esquerdades. Està especialment concebuda per al manteniment de la joventut i suavitat de les mans. Gràcies al seu contingut ric en greixos i glicerina combat l’enrogiment causat pel fred, vent i canvis bruscos de temperatura. Hidrata i re-lipida la capa hidrolipídica de la pell.
Convé utilitzar-la després d’activitats que suposin contacte amb elements químics o físics adherents (pintura, greix, etc.).
És recomanable aplicar el producte regularment sobre les mans seques, diverses vegades al dia, després de rentar-les, per tal d’aconseguir una pell suau i sedosa. Està indicada per a tot tipus de pells i edats, especialment per aquelles amb tendència a envermellir i que presentin esquerdes o sequedat.

CONTÉ:
Glicerina: principi humectant que forma una pel•lícula protectora sobre la pell, exercint sobre la mateixa una acció suavitzant.
Mantega de karité: és un regenerador cel•lular natural que preveu l’envelliment de la pell. Té un alt poder hidratant i nutritiu, amb propietats suavitzants i reestructurants que actuen en arrugues i estries. Regenera la pell i calma les pells irritades. També ajuda a protegir la pell de les radiacions UVB i UVA actuant com a protector solar i contra agressions externes com el vent o els canvis bruscos de temperatura.
Col•lagen marí: s’extreu de peixos d’aigua freda, es purifica i s’hidrolitza enzimàticament per aconseguir un baix pes molecular. Preserva la textura i tonicitat de la pell. Té propietats protectores i humectants.

STICK LABIAL UV
Barra de llavis especialment formulada per a la cura i manteniment de l’epiteli labial i el seu contorn. Assegura el manteniment de la hidratació i suavitat labial i en garanteix l’equilibri fisiològic de la zona. Presenta, al mateix temps, un caràcter protector davant les agressions externes que poden provocar alteracions i/o molèsties labials com enrogiment, descamació, tibantor, sequedat, etc. Té una excel•lent fixació sobre els llavis, assegurant-ne un efecte durador.
Està indicat com a producte diari de la cura labial i molt especialment en persones propenses a la sequedat, arrugues i molèsties en aquesta zona.
Cal aplicar-lo acuradament sobre els llavis, tantes vegades com sigui necessari, fins a assegurar la seva correcta distribució, insistint en les comissures.
Conté:
Oli d’argània: és molt ric en àcids grassos essencials insaturats. Oxigena, aporta elasticitat i restaura la capa hidrolipídica. A diferència d’altres olis, ja que l’oli d’argània conté vitamina E, un antioxidant natural, que es conserva bastant millor que altres.
Mantega de cacau: presenta una excel•lent capacitat emol•lient, lubricant i protectora. Contribueix a retenir la humitat de la pell. Aporta un efecte suavitzant i sedós.
Mantega de karité: extracte natural de la nou de karité de propietats emol•lients i protectores. Acaba amb la sequedat de l’epiteli labial, mitiga la tibantor i l’efecte de les agressions externes, gràcies a la seva acció calmant i suavitzant de la superfície cutània.
Vitamina E: és reestructurant i fotoprotectora. És efectiva per compensar la irritació produïda pel sol. També millora l’habilitat de la pell per retenir aigua, disminuint la pèrdua d’aigua transdèrmica.
Filtres solars: prevenen les cremades i els canvis degeneratius de la pell que causen els rajos ultraviolats.