BB CREAM

Marta Molina – Farmacèutica

Emulsió acolorida de textura excepcional que es comporta com una base lleugera de maquillatge però amb efecte contractant “multi-benefici”: un sol producte que protegeix, corregeix i cuida la pell. S’inscriu dins de les BB Cream (Blemish Balm), un nou concepte de formulació cosmètica que està suposant una ferma tendència en les bases d’ús diari. Presenta una acció específicament il•luminadora i correctora que assegura un efecte camuflatge de les imperfeccions cutànies. Homogeneïtza el relleu, dissimula les arrugues i unifica el to de la pell.
Hidrata i suavitza l’epidermis, protegint-la de manera efectiva davant la radiació solar (SPF30).
D’aquesta manera i en un sol producte i un sol gest d’aplicació, la pell es presenta més llisa, més natural, més resplendent i jove.
FITXA TÈCNICA
Edats: Totes les edats.
Indicació: Tot tipus de pells.
Aplicació: Aplicar al matí directament a sobre de la pell, abans del maquillatge o sobre la crema hidratant.
Ingredients actius: Filtres solars: substàncies absorbents de la radiació solar per evitar una acció nociva sobre la pell.
Rhamnosoft®: és una goma de biosacàrids. Hidratant (millora la capacitat d’absorció i retenció de l’aigua de la pell), suavitzant. Millora la compleció de la pell. Molt filmogen. Antiinflamatori que inhibeix l’adhesió cel•lular i limita la propagació de reaccions inflamatòries a les cèl•lules de la pell.